top of page

Перемога як визнання таланту та наполегливості

У колекцію яскравих цьогорічних перемог нашої учениці 9 класу Нечепаєвої Дар’ї додалася ще одна – І місце в IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, який проходив з 2 по 6 квітня 2023 року на базі Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу!

В олімпіаді взяли участь 110 учнів 8-11 класів з усіх областей України та міста Києва.

І як же приємно нам, учителям Миргородського ліцею ім. Т.Г.Шевченка, що саме наша талановита дівчинка стала кращою із кращих у цьому інтелектуальному змаганні!

Ми знаємо, що це результат титанічної праці, зацікавленості в результаті, наполегливості та працьовитості.

Саме такі учні, як Даша, є взірцем для інших, вони дають стимул учителям удосконалювати свою педагогічну майстерність, шукати цікаві форми роботи для розвитку інтелектуальних та творчих здібностей своїх вихованців, щоб «запалити нові зірки на освітньому небосхилі».

Ми переконані, що наша країна буде в надійних руках сьогоднішніх талановитих, наполегливих, геніальних дітей, які, вийшовши за поріг школи, обов’язково прославлять нашу Україну новими відкриттями та досягненнями!

А зараз ми ще раз вітаємо нашу Дар’ю, її батьків та учителя Суботу Віту Миколаївну зі значущою перемогою! Упевнені, що таких вітань буде ще більше, адже зупинятися на досягнутому Даша не збирається!



20 переглядів

Останні пости

Дивитися всі

Вибір електронних версій оригінал-макетів підручників для 11 класу

Протокол № 13 засідання педагогічної ради Миргородського ліцею імені Т. Г. Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області 20 березня 2024 року Присутні - 48 членів педагогічної ради Відсутні

bottom of page