top of page

Порадник з підготовки до НМТ-2024

Всеукраїнська школа онлайн – це платформа для дистанційного та змішаного навчання учнів 5-11 класів та методичної підтримки вчителів.

Платформа містить відеоуроки, тести та матеріали для самостійної роботи з 18 основних предметів. Курси згруповані по класах та по предметах, працює пошук.

Увесь навчальний контент відповідає чинним державним освітнім програмам, а його якість перевірена Українським інститутом розвитку освіти. Перелік та тематику курсів запропоновано Міністерством освіти і науки України.


iLearn – безплатна освітня онлайн-платформа з навчальними відеокурсами, вебінарами і тестами з основних шкільних предметів для всіх, хто бажає підготуватися та успішно скласти НМТ та ЗНО.

До підготовки навчальних матеріалів залучені найкращі вчителі України – професіонали з досвідом онлайн-підготовки до ЗНО, чиї учні отримали результати 195+ балів.

Всі відеокурси та вебінари доступні на youtube-каналі iLearn.

Безкоштовні курси підготовки до ЗНО з основних предметів:

• українська мова та література;

• математика;

• історія України;

• англійська мова.

Безкоштовні курси підготовки до ЗНО з основних предметів:

• українська мова;

• українська література;

• математика;

• історія України;

• англійська мова;

• біологія;

• географія;

• фізика.

Електронні версії, підручників рекомендованих Міністерством освіти і науки України для використання в освітньому процесі закладів освіти, що є основним джерелом у підготовці до НМТ.

На сайті «ЗНО онлайн» розміщені тести основної та додаткової сесії а також пробного ЗНО 2008-2023 років, а також варіанти НМТ-2023.

Після виконання тестових завдань кожного тесту надаються правильні відповіді на всі завдання та розраховується результат у тестових та рейтингових балах, також визначається час витрачений на виконання тесту.

Можна також обрати варіант проходження тестів за окремими темами з обраного предмета.

Для кожного предмета можна відкрити повний список всіх тестових завдань зовнішнього незалежного оцінювання. У цьому варіанті проходження ЗНО онлайн правильна відповідь на кожне завдання надається відразу після його виконання.

Тести минулих років (2016-2021) з першоджерела: програми ЗНО, тестові зошити, правильні відповіді, критерії та схеми оцінювання з усіх предметів ЗНО.

Демонстраційні варіанти НМТ-2023 – демонстраційні тестові зошити та онлайн-тестування з усіх предметів ЗНО.

У звіті наведено тестові завдання одного з варіантів НМТ-2023 та результати їх виконання. Наприкінці звіту (стор. 218-307) наведено ще один варіант тестів з усіх предметів, а також правильні відповіді до них.

Тести минулих років подані за предметами, а у межах кожного предмета згруповані по розділах та темах програми підготовки до ЗНО.


2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Вибір електронних версій оригінал-макетів підручників для 11 класу

Протокол № 13 засідання педагогічної ради Миргородського ліцею імені Т. Г. Шевченка Миргородської міської ради Полтавської області 20 березня 2024 року Присутні - 48 членів педагогічної ради Відсутні

bottom of page